top of page
RENOVERING AV EGNAHEMSHUS  2014
 

Vi är nöjda med planeringen och den motsvarade våra förväntningar. Eftersom man under processens gång kunde vara med och påverka så blev innehållet det vi tänkt oss, under planeringens gång kom ändå nya tankar och idéer fram.

 

Fransisca gjorde ett bra bakgrundsarbete vilket gjorde att hon förstod vad vi ville ha ut av planeringen.

 

Samarbetet löpte smidigt och det var lätt att prata med Fransisca, hon hade heller inte svårt att komma med egna idéer och synvinklar. Tidtabellen höll till 100 %, vilket i dagens läge inte alltid är helt vanligt.

 

Vi börjar äntligen förverkliga planerna. Det är helt utmärkt med en helhetsplanering, eftersom vi nu i egen takt kan förverkliga ett utrymme åt gången utan att det blir "sillsallad" av det hela.

 

Tack för planeringen!

FAMILJ, INGÅ

 

 

 

HUVILA  2014
 

Projekti eteni hyvin, kiitos sinulle ja ompelijakontaktillesi avusta. Toteutimme suuren osan ideoistasi. Varsinkin parvi näyttää ihan toiselta kuin aikaisemmin. Se on nyt viihtyisä oleskelutila eikä lähinnä varasto. Makuuhuoneetkin saivat erilaista ryhtiä tapetoinnilla ja uudella sisustuksella.

 

PERHE KEMIÖNSAARELLA

 

 

 

MÖTESRUM  & KUNDBETJÄNINGSPUNKT  2014
 

Planeringen motsvarade våra förväntningar.

Vi har använt Fransiscas tjänster redan tidigare och

förväntningarna var höga, men planeringen uppfyllde dem igen.

 

Fransisca förstod vad vi sökte. Vi gick igenom våra önskemål noga på ett möte och fick två bra förslag varav den andra förädlades till den slutliga versionen.

 

Samarbetet fungerade smidigt, vi fick hjälp även med förverkligandet. Även akuta behov under saneringen svarade Fransisca snabbt på.

 

Vi är nöjda med slutresultatet. Många kunder är positivt överraskade när de kommer in. Och det första cocktail-partyt har nu hållits där såväl och utrymmet fungerade även för det!

 

KARIS TELEFON AB, KARIS

 

 

 

NYTT  EGNAHEMSHUS 2013

 

Inredningsplanering motsvarade våra förväntningar och Fransisca förstod vad vi önskade oss. Samarbetet löpte på bra för Fransisca var lyhörd och samarbetsvillig. Vi är väldigt nöjda med planeringen och vi stormtrivs i vårt nya hus.

 

FAMILJEN POMRÉN, KIMITO

KONTOR  & MÖTESRUM  2014
 

Planeringen motsvarade våra förväntningar och vi är mycket nöjda med planeringsprocessen och våra idéer togs i beaktande. Fransisca förstod vad vi var ute efter och skapade flera koncept som vi kunde välja mellan.

 

Förslagen kom i form av kollage och 3D-bilder som förenklade beslutsfattandet betydligt.

 

Det var väldigt lätt att arbeta med Fransisca och vi är mycket nöjda med mängden förlsag vi fick. Slutresultatet har motsvarat våra förväntningar och vi har trivts bra i vårt nya kontor.

WALKBASE AB, ÅBO

 

 

 

 

RENOVERING   EGNAHEMSHUS 2014

 

Vi är nöjda med planeringen, den sk. röda tråden hittades. Insidans struktur blev mer praktiskt samt utseendemässigt matchar den bra helheten på huset. Fransisca förstod vad vi sökte och ville ha. Samarbetet löpte på proffsigt och Fransisca hade goda idéer och synvinklar. Hon hade öga för detalj och hon tänkte på helheten.

 

Tack för planeringen!

 FAMILJEN BERGMAN, DEGERBY 

 
 
 
 
CAFÉ  & BISTRO  2014
 

Vi har aldrig tidigare anlitat en inredningsplanerare eller inredningsarkitekt, så vi visste egentligen inte vad vi kunde förvänta oss. Vårt önskemål med planeringen var att själva slippa lägga ner tid på att söka lösningar och hitta inspiration. Det känns inte som vår starka sida, och därför ser vi att vi drar nytta av någon som har kunskap och erfarenhet, så att slutresultatet blir stiligt och ändamålsenligt. I vårt fall sökte vi både funktionalitet och rätt stil. Vilket vi anser att Fransisca bra förstod vår önskan och våra behov. 3D -planeringen var väldigt bra, samt inspirationsbilderna.

 

Samarbetet fungerade bra. Fransisca svarade alltid på frågor och återkom snabbt med svar, även efter att vi ansåg att arbetet var slutfört.

 

Vi är nöjda med slutresultatet. Speciellt våra nya bord som fått mycket bra feedback för sitt "annorlunda" material, kunderna fascinerats av lösningen och det snygga utseendet. Många vill ha likadana hem! Denna lösning var inget som vi själva skulle ha kommit att tänka på, en planerare får en att tänka "outside the box". Lamporna ovanför salens bord har vi nu satt upp, och de ger fantastisk sken!  

 

CAFÉ REGATTA, HANGÖ

 

 

 

 

NYTT   EGNAHEMSHUS 2013

Planeringen motsvarade våra förväntningar och det blev bättre än vi tänkt oss. Det var lätt att samarbeta tillsammans och vi förstod varandra väl.

 

Valen av materialen blev sådana som jag inte själv skulle ha kommit på fastän jag är rätt insatt i inredning. Vid ett nybygge var det värt att satsa på en planerare, det är ju ändå en liten kostnad jämfört med hela projektet.

 

Samarbetet fungerade bra. Vi fick fort svar på våra frågor. Projektet höll väl tidtabellen. Vi är väldigt nöjda med resultatet. Vi trivs väldigt bra i vårt nya hus.

 

 

FAMILJEN GRIMS / OLANDER, EKENÄS

 

 

 

 

RENOVERING   EGNAHEMSHUS 2013
 

Planeringen motsvarade våra förväntningar och vi är mycket nöjda med slutresultatet. Fransisca förstod vad vi ville ha och slutresultatet baserar sig på flere olika förslag och gemensamma diskussioner. Det var ytterst lätt att samarbeta med Fransisca.

 

FAMILJEN TANSKA, GAMLA STAN EKENÄS

bottom of page