top of page

FRANCO

FRANCO

WHY A DESIGNER ?

Att anlita eller icke anlita en planerare är frågan?

Det lönar sig nästan att anlita en planerare som löser problem dagligen i sitt arbete och har öga för att hitta de både de parxxx.

En planerare hjälper er att hitta den sk. röda tråden för just ert projekt och ser till att den följs under hela byggprocessen. En planerare kan hjälpa er att hitta nya lösningar på era problemområden och ge nya råd och idéer. Endel behöver mer hjälp än andra. Vissa människor behöver bara en knuff i rätt riktning eller en person att spegla tankar med. Andra behöver kanske någon som hjälper dem att se utrymmen och problemen från en ann synvinkel.

Att bygga ett hus eller börja med en renoveringen behöver inte alltid bli stressande och motbjudande upplevelse. Genom att anlita en inredningsplanerare så kan man istället göra denna process till en spännande och rolig upplevelse. Det lönar sig att kontakta en planerare i så tidigt skede som möjligt. 

...

Suunnitteijan palkkaminen kannattaa koska hän ratkoo ongelmia työkseen ja löytää sekä esteettiset että käytännölliset ratkaisut, ja samalla  varmistaa  että projektista tulee jotain mistä voi olla ylpeä ja tyytyväinen.

 

Suunnittelija auttaa sinua löytämään ns. punaisen langan juuri sinulle ja projektillesi jotta sisustus pysyy yhtenäisenä eikä tyylit sekoitu keskenään. Suunnitteija voi auttaa sinua löytämään ongelmiisi ratkaisuja ja antaa teille uusia ideoita. Toiset tarvitsevat enemmän apua kuin toiset. Joskus tarvitset ehkä vain pienen tönäisyn oikeaan suuntaan tai ehkä jonkun joka tuo uuden näkökulman.

 

Remontin, stailauksen tai uuden talon rakentaminen ei tarvitsee olla epämiellyttävä ja stressaava kokemus. Ammattilaisen palkkaaminen voi tehdä kokemuksesta miellyttävän ja hauskan. Suunnittelijaan kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Silloin kaikki valinnat ovat vielä tekemättä ja kaikki mahdollisuudet ovat vielä auki. Jos suunnittelu on valmis kun rakentaminen alkaa niin on helpompi arvioida kustannuksia ja jää myös aikaa tehdä tarjouspyyntöjä eri tavaratoimittajille joka varmistaa että valinnat osuvat oikeaan. Suunniteljoilla on laaja verkosto yhteystyökumppaneita joka varmistaa että saat laadukasta palvelua.

 

Hyvä suunnitelma joka on valmis ajoissa tarkoittaa myös sitä että rakennusmiehet pysyvät tyytyväisinä koska heillä on käsissään hyvät ja yksityiskohtaiset piirustukset. On usein monta asiaa jotka eivät tule mieleen kun uusi projekti alkaa. Yhtäkkiä puhelin saattaa soida ja rakennuttajalla on miljoonia kysymyksiä. Silloin voi käydä niin että tekee nopeita ja harkitsemattomia päätöksiä jotka myöhemmin muodostuvat ongelmiksi. Suunnittelijaa palkkaamalla voi rauhassa käydä kaikki läpi etukäteen. Materiaalit ja piirustukset on käyty läpi toimistolla rauhassa kahvikupin ääressä. Kaikki vaikeat kysymykset on käyty läpi ja kaikki valmiiksi päätetty harkiten. 

 

Projektin aloitus saattaa maksaa hiukan enemmän jos palkkaa suunnittelijan, mutta voin taata että se auttaa teitä säästämään ainakin saman verran projektin edetessä. Voi olla että on säästetty aikaa sen sijaan että olisi rakennettu erehdyksien kautta, ja lopputulos on yhtenäinen, tyylikäs ja ennen kaikkea käytännöllinen suunnitelma joka sopii juuri sinulle ja perheellesi.

 

Talo, asunto, työpaikka ovat ympäristöjä joissa vietät suurimman osan elämästäsi ja niissä olisi hyvä viihtyä.

 

Minun ehdotukseni on että miettikää kahdesti ennen kuin päätätte säästää suunnitteluvaiheessa. Yhteydenotto ja tarjouspyytö on ilmainen, ota rohkeasti yhetyttä

jos haluatte että teen teille tarjouksen.

 

 

 

 

 

bottom of page